Perfecte match. De juiste persoon voor elke zorgvraag
Gemakkelijk in contact. Met zorgvragers en zorgaanbieders
Gratis en snel. Kosteloos jouw zorgaanbod laten plaatsen
Duidelijk overzicht. Filter het aanbod op jouw voorkeuren

Hoe werkt Moembly?

Het matchen van de juiste zorgaanbieder aan de juiste zorgvrager vinden wij bij Moembly belangrijk. Daarom brengen wij beide partijen samen op ons online zorgplatform. Zo is goede hulp altijd dichtbij en kun je makkelijk zorgvragen vinden in eigen regio. Want als wij doen waar wij goed in zijn, heb jij meer tijd om te doen waar jij goed in bent: zorg leveren

Neem contact op met Moembly wanneer je geïnteresseerd bent in het plaatsen van een zorgvraag of aanbod op ons online zorgplatform. Dit kan iedereen en niets is te gek! Vind je het moeilijk om jezelf te verwoorden of ben je (nog) niet in het bezit van een flitsend CV? Geen probleem, Moembly helpt jou graag op weg. Want wij zijn niet alleen op zoek naar professionals. Ook studenten en starters zijn van harte welkom op ons zorgplatform. Want wij geloven dat zorg voor iedereen is. Samen zorgen wij ervoor dat jouw vraag of aanbod mooi wordt verwoord op ons online zorgplatform. 

Voor het plaatsen van een zorgvraag op Moembly betaal je ons een kleine vergoeding. Hoeveel deze vergoeding bedraagt hangt af van verschillende factoren. Deze factoren bespreken we natuurlijk samen in een vrijblijvend gesprek. 

Het plaatsen van een zorgaanbod is echter helemaal gratis! Wij vinden het namelijk belangrijk om, middels ons zorgplatform, de juiste hulp te vinden voor onze zorgvragers. Want zorgen doen we samen.

Moembly helpt jou graag bij het vinden van jouw perfecte match. Als online zorgplatform zijn wij er namelijk voor beide partijen. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij ondersteunen jou tijdens het gehele proces. En is er een match gevonden? Dan regelen wij snel de rest!

Moembly als online zorgplatform

Moembly is er speciaal voor zorgvragers en zorgaanbieders binnen regio Amsterdam. Dat maakt ons speciaal, want wat geeft nu een beter gevoel dan het helpen van jouw eigen buurtgenoten. Daarom verbinden wij beiden partijen op ons online zorgplatform. Samen vinden wij de juiste persoon om jouw zorgvraag te vervullen óf om zelf lekker aan de slag te kunnen. Met Moembly als online zorgplatform hoef je het niet meer alleen te doen, wij ondersteunen je tijdens het gehele proces. Zo heb je altijd iemand achter de hand die jou graag verder wil helpen. Dat vinden wij belangrijk wanneer jij onderdeel wordt van de Moembly-familie. Zorg jij voor de zorgvragers? Dan zorgen wij voor jou.

Contact opnemen met Moembly

Zou je ons graag eens persoonlijk willen spreken om de mogelijkheden door te nemen? Of heb je nog prangende vragen over Moembly als online zorgplatform? Wij horen graag van je! Je kunt gemakkelijk contact opnemen via info@moembly.nl of bel naar: +31 6 82 69 40 93. 

Het maken van een afspraak op ons hoofdkantoor in Amsterdam is ook mogelijk. Wij zetten de deuren graag voor je open.

Neem contact op.
Stannise Renfurm +31 6 82 69 41 93 info@moembly.nl Contact opnemen
Klanten over ons. Klanten beoordelen ons met een 0/10 Gebaseerd op 0 reviews
Wie ben je? Ik ben een zorgvrager zorgaanbieder Ik ben een zorgvrager Ik ben een zorgaanbieder
Moembly Zorgvrager Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly voor het plaatsen van jouw zorgvraag
Moembly Zorgvrager Stap 2
Stap 2. Jouw zorgvraag wordt door ons online geplaatst
Moembly Zorgvrager Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met een zorgaanbieder die bij je past
Moembly Zorgvrager Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken
Moembly Zorgaanbieder Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly om jouw CV te plaatsen
Moembly Zorgaanbieder Stap 2
Stap 2. Wij plaatsen jouw CV online
Moembly Zorgaanbieder Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met zorgvragen van anderen
Moembly Zorgaanbieder Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Heb je een vraag? Bel, mail of app ons. Langskomen mag ook .
Contactgegevens.
Werken in de zorgVacatures in de zorgZorgaanbieders AmsterdamZorgwerk AmsterdamZorgbemiddelingZorghulpZorgpersoneel gezochtOnline zorgplatformZzp verpleegkundigeZZP zorg AmsterdamThuiszorg AmsterdamUitzendbureau zorgBemiddelingsbureau zorgParticuliere thuiszorg vacatures
Stannise Renfurm