Perfecte match. De juiste persoon voor elke zorgvraag
Gemakkelijk in contact. Met zorgvragers en zorgaanbieders
Gratis en snel. Kosteloos jouw zorgaanbod laten plaatsen
Duidelijk overzicht. Filter het aanbod op jouw voorkeuren

Thuiszorg in regio Amsterdam

Thuiszorg kan nodig zijn wanneer jij of iemand in je omgeving door ziekte, ouderdom of een handicap niet meer alle handelingen kan doen. Moembly zorgt ervoor je als particulier of bedrijf/zorginstantie de beste thuiszorg in omgeving Amsterdam krijgt. Dit kan gaan om persoonlijke verzorging zoals het helpen bij het aan- en uitkleden, innemen van medicatie, eten en drinken, douchen, etc. maar het kan ook gaan om huishoudelijk hulp. Particulieren en bedrijven/zorginstanties bieden jou thuiszorg aan in omgeving Amsterdam. Lees hieronder verder om te weten te komen hoe het werkt.

Zorgvraag voor thuiszorg in Amsterdam

Ben jij wonende in regio Amsterdam en heb jij thuiszorg nodig als particulier of bedrijf/zorginstantie? Dan ben je hier op het juiste adres. Moembly zorgt dat jij de nodige thuiszorg in omgeving Amsterdam krijgt. Dit doen we door particulieren en bedrijven/zorginstanties een platform te geven waar ze hun helpende hand op kunnen aanbieden. 

Zorgaanbieders kunnen zich bij ons aanmelden en hun CV laten plaatsen. Ga jij op zoek tussen alle zorgaanbieders? Dan kan het zomaar eens zijn dat jij hier een perfecte match tussen vindt. Het is ook mogelijk om als zorgvrager een vacature of opdracht op Moembly te plaatsen. Hier krijgen zorgaanbieders de mogelijkheid om te reageren op een zorgvraag.

Wij zorgen er vervolgens voor dat er tussen jou en je toekomstige zorgverlener of zorgvrager een perfecte match ontstaat, met Moembly als bemiddelaar. Match gevonden? Dan nemen wij de rest, zoals financiële afspraken of andere bijkomstigheden van je over. Jij doet dus echt alleen hetgeen waar je goed in bent. 

Niet alleen is dit een fijne manier om een goede match te vinden tussen jou en zorgaanbieder of zorgvrager, ook is dit een voordelige manier. De kosten voor het op zoek gaan naar de juiste zorgaanbieder via zorginstanties kunnen namelijk hoog oplopen. Bij Moembly is dit niet het geval.

Zorgaanbieders voor thuiszorg in Amsterdam 

Wil jij als particulier of bedrijf/zorginstantie een helpende hand aanbieden? Meld je dan aan en plaats je CV! Zorg er op deze manier voor dat iedereen die thuiszorg nodig heeft in regio Amsterdam de juiste hulp krijgt. Het doel is om een perfecte match te vinden tussen jou en de zorgvrager. Dit wordt gedaan door het plaatsen van vacatures of opdrachten op de site door zorgvragers. Moembly zorgt voor een verbinding tussen beiden op een persoonlijke manier. 

Thuiszorg in omgeving Amsterdam

Wij bieden thuiszorg in regio Amsterdam. Ben jij woonachtig in of rondom Amsterdam en ben jij toe aan een nieuwe zorgopdracht? Bekijk dan vooral eens al onze zorgvragen. Wellicht dat er een nieuwe uitdaging voor jou tussen zit! 
Thuiszorg nodig in regio Amsterdam? Ook dan kun je terecht bij Moembly. Bekijk alle zorgaanbieders en neem contact op met Moembly voor meer informatie.

Contact

Alle communicatie gaat via dit platform. Moembly zorgt namelijk voor een verbinding tussen zorgvrager en zorgaanbieder. Mocht je dus interesse hebben in thuiszorg in regio Amsterdam of wil jij een helpende hand aanbieden, meld je dan aan of neem contact op via de website en wij helpen je graag verder.

Heb je verder nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Moembly via de chat, e-mail, telefoon of laat een bericht achter. Wij staan iedere werkdag klaar om je vragen te beantwoorden. 

Neem contact op.
Stannise Renfurm +31 6 82 69 41 93 info@moembly.nl Contact opnemen
Klanten over ons. Klanten beoordelen ons met een 0/10 Gebaseerd op 0 reviews
Wie ben je? Ik ben een zorgvrager zorgaanbieder Ik ben een zorgvrager Ik ben een zorgaanbieder
Moembly Zorgvrager Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly voor het plaatsen van jouw zorgvraag
Moembly Zorgvrager Stap 2
Stap 2. Jouw zorgvraag wordt door ons online geplaatst
Moembly Zorgvrager Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met een zorgaanbieder die bij je past
Moembly Zorgvrager Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken
Moembly Zorgaanbieder Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly om jouw CV te plaatsen
Moembly Zorgaanbieder Stap 2
Stap 2. Wij plaatsen jouw CV online
Moembly Zorgaanbieder Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met zorgvragen van anderen
Moembly Zorgaanbieder Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Heb je een vraag? Bel, mail of app ons. Langskomen mag ook .
Contactgegevens.
Werken in de zorgVacatures in de zorgZorgaanbieders AmsterdamZorgwerk AmsterdamZorgbemiddelingZorghulpZorgpersoneel gezochtOnline zorgplatformZzp verpleegkundigeZZP zorg AmsterdamThuiszorg AmsterdamUitzendbureau zorgBemiddelingsbureau zorgParticuliere thuiszorg vacatures
Stannise Renfurm