Perfecte match. De juiste persoon voor elke zorgvraag
Gemakkelijk in contact. Met zorgvragers en zorgaanbieders
Gratis en snel. Kosteloos jouw zorgaanbod laten plaatsen
Duidelijk overzicht. Filter het aanbod op jouw voorkeuren

Werken als zorgwerker

Werken in de zorg is anders dan andere banen, dit is werk dat er echt toe doet. Jij helpt mensen verder door middel van je passie en liefde voor de medemens. Je vind het leuk om anderen te helpen en voor ze klaar te staan. Een zorgwerker is 24/7 beschikbaar met het werk, dit vergt veel energie en betrokkenheid tot je baan. Dat is ook de reden dat een zorgwerker vaak wordt gezien als een held, een zorgwerker staat namelijk altijd klaar als het nodig is. Werk jij graag in de zorg en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is Moembly hét platform voor jou!

Werkvelden voor zorgwerkers

Moembly is een zorgplatform waar jij terecht kunt voor de leukste en uitdagende zorgvacatures. Bij Moembly kun je zorgwerk uitvoeren op verschillende werkvelden, namelijk:

Zorgaanbieder

Wil jij graag werken in de zorg als zorgaanbieder? Super! Wij houden de drempel graag laag en presenteren je op ons platform als zorgaanbieder. Stuur ons een cv van je op met jouw ervaring en eventueel een korte tekst wat jij te bieden hebt. Deze plaatsen wij op ons platform voor zorgbehoevende om te ontdekken. Hebben wij een match voor jou gevonden? Dan laten wij zo snel mogelijk iets weten!

Werk jij in de zorg als zzp’er? Ga dan op zoek naar zorgwerk als zorgaanbieder binnen Moembly. Wij hebben ook een ruim aanbod aan zorgvragen van mensen die hulp kunnen gebruiken. Zie jij een zorgvraag die goed bij jou past? Neem dan gemakkelijk contact met ons op!

Bij ons maakt het ook niet uit wat voor achtergrond je in de zorg hebt. In tegen deel, doe jij een studie in de zorg, dan kun je de zorgbranche ondersteunen met je huidige ervaring. Als student heb je vaak onregelmatige roosters, wat jou erg flexibel maakt en dat is natuurlijk een goede match. Bekijk ons aanbod voor alle het zorgwerk en start met werken in de zorg.

Wat is werken in de zorg

Werk in de zorg is werken met je hoofd, je hart en je handen. Dat is een van de redenen waarom het niet voor iedereen is weggelegd. Wist je dat veel mensen alleen al zitten te wachten op een gezellig praatje? Jij maakt het verschil. Werken in de zorg is ook mensen helpen en verzorgen zoals jij ook graag geholpen en verzorgd zou willen worden. Je biedt zorg en aandacht welke mensen zichzelf niet meer kunnen bieden. Als zorgwerken werk je met mensen en voor mensen, geen dag is hetzelfde. Je kunt nieuwe mensen leren kennen, mensen kunnen een goede dag hebben en lachen, maar mensen kunnen ook somber zijn met tranen. Ben je zorgwerker met ouderen, dan weet je dat je ook veel van hun kunt leren, aangezien hun veel ervaring hebben en vaak een open boek zijn. Ongeacht wie je helpt, je draagt een steentje bij aan je omgeving en de liefde die je ontvangt is onbetaalbaar.

Graag werken in de zorg? Meld je dan nu aan door contact op te nemen. Wij plaatsen graag jouw cv en oproep online zodat jij binnenkort kunt starten met zorgwerk.

Neem contact op.
Stannise Renfurm +31 6 82 69 41 93 info@moembly.nl Contact opnemen
Klanten over ons. Klanten beoordelen ons met een 0/10 Gebaseerd op 0 reviews
Wie ben je? Ik ben een zorgvrager zorgaanbieder Ik ben een zorgvrager Ik ben een zorgaanbieder
Moembly Zorgvrager Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly voor het plaatsen van jouw zorgvraag
Moembly Zorgvrager Stap 2
Stap 2. Jouw zorgvraag wordt door ons online geplaatst
Moembly Zorgvrager Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met een zorgaanbieder die bij je past
Moembly Zorgvrager Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken
Moembly Zorgaanbieder Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly om jouw CV te plaatsen
Moembly Zorgaanbieder Stap 2
Stap 2. Wij plaatsen jouw CV online
Moembly Zorgaanbieder Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met zorgvragen van anderen
Moembly Zorgaanbieder Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Heb je een vraag? Bel, mail of app ons. Langskomen mag ook .
Contactgegevens.
Werken in de zorgVacatures in de zorgZorgaanbieders AmsterdamZorgwerk AmsterdamZorgbemiddelingZorghulpZorgpersoneel gezochtOnline zorgplatformZzp verpleegkundigeZZP zorg AmsterdamThuiszorg AmsterdamUitzendbureau zorgBemiddelingsbureau zorgParticuliere thuiszorg vacatures
Stannise Renfurm