Perfecte match. De juiste persoon voor elke zorgvraag
Gemakkelijk in contact. Met zorgvragers en zorgaanbieders
Gratis en snel. Kosteloos jouw zorgaanbod laten plaatsen
Duidelijk overzicht. Filter het aanbod op jouw voorkeuren

Zorgbemiddeling 

Velen kennen de term zorgbemiddeling van hun zorgverzekeraar. Bij zorgbemiddeling is het de bedoeling om jouw wachttijd te verkorten zodat jij sneller de zorg krijgt die je nodig hebt. Dit omdat je voor ziekenhuis of specialistische zorg vaak op een lange wachtlijst beland. Bij zorgbemiddeling wordt er in dit geval gezocht naar een andere aanbieder met hetzelfde zorgaanbod, maar dan sneller! 

Vaak geven deze zorgverzekeraars ook advies over de beschikbaarheid, bereikbaarheid en kwaliteit van verschillende zorgsoorten. Om zo samen tot een oplossing te komen en jouw traject te versnellen.

Moembly als bemiddelingsbureau

Moembly doet het net even anders dan de zorgbemiddeling van jouw zorgverzekeraar. Wij laten jou je zorgvraag plaatsen voor een kleine vergoeding. Hier helpen wij je graag bij. Zorgaanbieders kunnen daarnaast ook zelf hun zorgaanbod plaatsen. Zo laten wij beide werelden samen komen op ons online platform. Dit verlaagd de drempel voor het vragen en vinden van de juiste zorg. 

Als zorgvrager kun jij zelf opzoek gaan naar een passende zorgaanbieder die voldoet aan jouw wensen. Wil je hier hulp bij? De mensen van Moembly zoeken graag met je mee, om zo snel mogelijk jouw perfecte match te vinden. 

Aangezien jij zelf iemand in dienst gaat nemen krijg je altijd de kans om hem of haar persoonlijk te spreken. Zo kun je meteen kijken of het klikt én belangrijke zaken bespreken als loon en werktijden. Het papierwerk dat erbij kijken komt regelen wij!

Verschillen zorgbemiddeling en bemiddelingsbureau in de zorg

De verschillen tussen zorgbemiddeling en Moembly als bemiddelingsbureau in de zorg zetten wij graag nog even voor je op een rijtje: 

  1. Zorgbemiddeling wordt veelal geregeld vanuit een zorgverzekeraar. Moembly is juist onafhankelijk, wij hebben geen banden met deze verzekeringen.
  2. Zorgbemiddeling schakel je in wanneer er lange wachttijden zijn voor bepaalde behandelingen in het ziekenhuis óf bij specialisten. Op Moembly kun jij jezelf altijd aanmelden met jouw zorgvraag, hier zijn geen vereisten voor.
  3. Bij zorgbemiddeling wordt er gekeken naar waar jij het snelst terecht kunt met jouw zorgvraag. Dit kan in ziekenhuizen of bij specialisten zijn door het hele land. Moembly is enkel gevestigd in regio Amsterdam. Dit houdt de zorg dicht bij huis. 
  4. Heb jij zorgbemiddeling nodig voor een dienst die enkel in het ziekenhuis uitgevoerd kan worden? Op Moembly vind je voornamelijk zzp’ers, startende of kleine bedrijven, wij kunnen je dus niet helpen om bij een ziekenhuis binnen te komen.
  5. Wanneer je in aanmerking wil komen voor zorgbemiddeling moet je voldoen aan speciale voorwaarden. Bij Moembly is iedereen welkom en kun je gemakkelijk jouw zorgvraag online zetten.

Contact

Ben jij al klaar om bij de Moembly-familie te komen? Of heb je nog vragen over het verschil tussen zorgbemiddeling en Moembly als bemiddelingsbureau? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 82 69 41 93 of stuur een mail naar info@moembly.nl . Een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek is ook mogelijk. Wij zetten de deuren van ons kantoor graag voor je open. 

Wil jij graag meer weten over hoe onze aanmeldprocedure in elkaar zit? In het stuk voor jou als zorgvrager leggen wij het stap voor stap uit!
 

Neem contact op.
Stannise Renfurm +31 6 82 69 41 93 info@moembly.nl Contact opnemen
Klanten over ons. Klanten beoordelen ons met een 0/10 Gebaseerd op 0 reviews
Wie ben je? Ik ben een zorgvrager zorgaanbieder Ik ben een zorgvrager Ik ben een zorgaanbieder
Moembly Zorgvrager Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly voor het plaatsen van jouw zorgvraag
Moembly Zorgvrager Stap 2
Stap 2. Jouw zorgvraag wordt door ons online geplaatst
Moembly Zorgvrager Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met een zorgaanbieder die bij je past
Moembly Zorgvrager Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken
Moembly Zorgaanbieder Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly om jouw CV te plaatsen
Moembly Zorgaanbieder Stap 2
Stap 2. Wij plaatsen jouw CV online
Moembly Zorgaanbieder Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met zorgvragen van anderen
Moembly Zorgaanbieder Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Heb je een vraag? Bel, mail of app ons. Langskomen mag ook .
Contactgegevens.
Werken in de zorgVacatures in de zorgZorgaanbieders AmsterdamZorgwerk AmsterdamZorgbemiddelingZorghulpZorgpersoneel gezochtOnline zorgplatformZzp verpleegkundigeZZP zorg AmsterdamThuiszorg AmsterdamUitzendbureau zorgBemiddelingsbureau zorgParticuliere thuiszorg vacatures
Stannise Renfurm