Perfecte match. De juiste persoon voor elke zorgvraag
Gemakkelijk in contact. Met zorgvragers en zorgaanbieders
Gratis en snel. Kosteloos jouw zorgaanbod laten plaatsen
Duidelijk overzicht. Filter het aanbod op jouw voorkeuren

Wat is zorgwerk in Amsterdam precies?

Werken in de zorg geeft je flexibiliteit maar ook zekerheid. Er is namelijk altijd behoefte aan zorg. Zorgwerk in onze ogen is meer dan alleen ziekenhuis- en thuiszorg. Daarom kun je bij ons terecht voor een uitgebreid zorgaanbod in verschillende sectoren. Denk aan geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en verslavingszorg. Maar ook aan administratieve hulp of hulp bij informatietechnologieën. Hiermee willen wij een groot aanbod realiseren binnen het zorgwerk in Amsterdam. Ben je benieuwd naar álle mogelijke opties? Neem dan eens een kijkje bij alle zorgvragen op ons platform.

Regionaal zorgwerk in Amsterdam

Om de zorg voor jou dichtbij te houden opereren wij kleinschalig met zorgaanbieders binnen regio Amsterdam. Wij willen hiermee een vertrouwde omgeving creëren voor zowel zorgaanbieder als zorgvrager. Het is binnen Moembly belangrijk dat mensen uit eenzelfde buurt een hand uitsteken om elkaar te helpen. Daarom willen wij beide partijen verbinden op een toegankelijk, transparant en laagdrempelig platform. Om zo zorgwerk én zorgvraag binnen Amsterdam te verenigen.

Behalve het plaatsen van een eigen zorgvraag of CV zijn er meer mogelijkheden via Moembly. Zo kun je ook gemakkelijk de geplaatste zorgvragen en CV’s bekijken. Zo houd je vraag en aanbod in eigen hand met Moembly enkel als bemiddelaar. 

Wanneer kan ik mij aanmelden als zorgaanbieder?

Aanmelden als zorgaanbieder via Moembly is simpel. Wij vragen enkel een CV met je opleidingen en kundigheden en natuurlijk een leuk stukje tekst over jezelf. Deze kun je laten plaatsen door contact met ons op te nemen. Binnen de kortste keren staat jouw CV tussen onze zorgaanbieders, op deze manier kunnen zorgvragers jou direct vinden. Is er een match? Dan regelen wij de rest en kun jij starten met jouw zorgwerk binnen regio Amsterdam!

Wat doe ik als zorgvrager?

Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om de juiste zorgwerker te vinden. Zorg is een persoonlijke gelegenheid, dit maakt het dan ook des te belangrijker om een goede match te vinden. Jij verdient de beste zorg en wij willen daar graag bij helpen. 

Jouw zorgvraag laten plaatsen via Moembly is simpel. Neem contact met ons op om jouw wensen door te geven en wij zetten deze snel online. Zo ben jij direct vindbaar voor alle zorgaanbieders in de regio. Is het een match? Dan regelen wij direct de rest. 

Contact opnemen

Wij helpen je graag verder bij eventuele vragen. Contact opnemen gaat dan ook eenvoudig via ons contactformulier. Natuurlijk staan wij ook telefonisch klaar tijdens werkdagen- en tijden. Wil je je meteen inschrijven als zorgvrager of zorgaanbieder in Amsterdam? Ook daarvoor zien wij graag een belletje of mailtje tegemoet! Zo hopen wij een succesvolle samenwerking te kunnen starten.

Neem contact op.
Stannise Renfurm +31 6 82 69 41 93 info@moembly.nl Contact opnemen
Klanten over ons. Klanten beoordelen ons met een 9.00/10 Gebaseerd op 2 reviews
Wie ben je? Ik ben een zorgvrager zorgaanbieder Ik ben een zorgvrager Ik ben een zorgaanbieder
Moembly Zorgvrager Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly voor het plaatsen van jouw zorgvraag
Moembly Zorgvrager Stap 2
Stap 2. Jouw zorgvraag wordt door ons online geplaatst
Moembly Zorgvrager Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met een zorgaanbieder die bij je past
Moembly Zorgvrager Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken
Moembly Zorgaanbieder Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly om jouw CV te plaatsen
Moembly Zorgaanbieder Stap 2
Stap 2. Wij plaatsen jouw CV online
Moembly Zorgaanbieder Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met zorgvragen van anderen
Moembly Zorgaanbieder Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Heb je een vraag? Bel, mail of app ons. Langskomen mag ook .
Contactgegevens.
Werken in de zorgVacatures in de zorgZorgaanbieders AmsterdamZorgwerk AmsterdamZorgbemiddelingZorghulpZorgpersoneel gezochtOnline zorgplatformZzp verpleegkundigeZZP zorg AmsterdamThuiszorg AmsterdamUitzendbureau zorgBemiddelingsbureau zorgParticuliere thuiszorg vacatures
Stannise Renfurm