Perfecte match. De juiste persoon voor elke zorgvraag
Gemakkelijk in contact. Met zorgvragers en zorgaanbieders
Gratis en snel. Kosteloos jouw zorgaanbod laten plaatsen
Duidelijk overzicht. Filter het aanbod op jouw voorkeuren

Wij verwelkomen jou als zzp verpleegkundige

Als zzp verpleegkundige zijn er veel mogelijkheden bij Moembly. Zo zijn wij op zoek naar zzp’ers met ervaring, maar bieden wij ook ondersteuning voor de startende zzp’er. Kortom, iedereen is bij ons welkom.

Zzp verpleegkundige worden

Wanneer je nog maar net gestart bent met je avontuur om zzp’er in de verpleegkunde te worden kan het allemaal nogal overweldigend zijn. Er zijn namelijk veel zaken die je aan moet vragen en aspecten waar je rekening mee moet houden. Het is dan ook belangrijk dat je een groot deel van deze zelfstandigheid bij jouzelf houdt. Dit is niet alleen fijn voor jou, maar ook belangrijk voor de belastingdienst. Wij leggen hier enkele zaken uit om rekening mee te houden wanneer je als zzp verpleegkundige een zorgaanbod plaatst bij Moembly:

1. Zorg dat je altijd in dienst bent van meerdere opdrachtgevers
Je werkt dan ook niet vóór ons, maar mét ons. Zo ondersteunen wij jou waar nodig met het vinden van opdrachten voor verpleegkundige zzp’ers binnen ons platform. Natuurlijk ben je ook nog altijd vrij om opdrachten buiten Moembly aan te nemen. Zo houd je het aanbod gevarieerd en voorkom je dat de belastingdienst je aanneemt voor een uitzendkracht. 

2. Bepaal je eigen zaken
Moembly ondersteunt je bij de administratieve taken die bij het werk als zzp’er in de verpleegkunde komen. Zo kun jij je richten op het leveren van zorg en doen wij de rest. Wij houden er binnen ons proces rekening mee dat de belasting ziet dat jij jouw eigen zaken bepaald. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om zelf zorgvacatures te bekijken en hier op te reageren. Ook kunnen particulieren of bedrijven op jouw aanbod reageren. Wij ondersteunen dit proces alleen wanneer jij hierom vraagt. Daarbij heb je altijd de mogelijkheid om de opdrachtgever te spreken voordat je een opdracht aanneemt. Tijdens dit gesprek kun je de taken bespreken, maar ook zaken als uurloon en werktijden. 

3. Houd rekening met de kwaliteitswet
Het is belangrijk dat je voldoet aan de kwaliteitswet. Als zzp verpleegkundige ben jij namelijk een officiële zorgaanbieder. Jij moet dus jouw eigen zorgdossier en klachtenregeling hebben. Uiteraard kunnen wij jou ondersteunen bij de aanpak en invulling van deze onderdelen.

Zzp verpleegkundige gezocht

Omdat wij op ons platform zowel zorgvraag en zorgaanbod samen laten komen zijn wij altijd blij met nieuwe mensen. Zo ook dat wij opzoek zijn naar zzp’ers in de verpleegkunde om zo onze zorgvragers te voorzien van het juiste aanbod. Het plaatsen van een zorgaanbod is volledig vrijblijvend, zo kun je makkelijk kijken of Moembly iets is voor jouw als zzp’er in de verpleegkunde. 

Contact opnemen

Ben jij klaar om te starten met jouw avontuur? Of wil je graag je mogelijkheden uitbreiden als ervaren zzp’er in de verpleegkunde? Bij Moembly neem je vrijblijvend contact op om de plaatsing door te spreken. Je kunt ons bellen tijdens werktijden +31 6 82 69 41 93 of mailen naar info@moembly.nl. Hopelijk spreken we snel!

 

Neem contact op.
Stannise Renfurm +31 6 82 69 41 93 info@moembly.nl Contact opnemen
Klanten over ons. Klanten beoordelen ons met een 0/10 Gebaseerd op 0 reviews
Wie ben je? Ik ben een zorgvrager zorgaanbieder Ik ben een zorgvrager Ik ben een zorgaanbieder
Moembly Zorgvrager Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly voor het plaatsen van jouw zorgvraag
Moembly Zorgvrager Stap 2
Stap 2. Jouw zorgvraag wordt door ons online geplaatst
Moembly Zorgvrager Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met een zorgaanbieder die bij je past
Moembly Zorgvrager Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken
Moembly Zorgaanbieder Stap 1
Stap 1. Neem contact op met Moembly om jouw CV te plaatsen
Moembly Zorgaanbieder Stap 2
Stap 2. Wij plaatsen jouw CV online
Moembly Zorgaanbieder Stap 3
Stap 3. Vind de perfecte match met zorgvragen van anderen
Moembly Zorgaanbieder Stap 4
Stap 4. Wij regelen de rest, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Heb je een vraag? Bel, mail of app ons. Langskomen mag ook .
Contactgegevens.
Werken in de zorgVacatures in de zorgZorgaanbieders AmsterdamZorgwerk AmsterdamZorgbemiddelingZorghulpZorgpersoneel gezochtOnline zorgplatformZzp verpleegkundigeZZP zorg AmsterdamThuiszorg AmsterdamUitzendbureau zorgBemiddelingsbureau zorgParticuliere thuiszorg vacatures
Stannise Renfurm